Spring naar content

Nieuwbouw

BB architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke, duurzame en functionele nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om woningbouw of utiliteitsbouw, wij denken graag met je mee om het project tot een succes te maken.

BB architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke, duurzame en functionele nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om woningbouw of utiliteitsbouw, wij denken graag met je mee om het project tot een succes te maken.

Unieke nieuwbouw ontwerpen op maat

Bij BB Architecten staat maatwerk voorop. Geen enkel nieuwbouwproject is hetzelfde en daarom krijg je bij ons altijd een uniek ontwerp dat aansluit bij jouw wensen en eisen. We hechten veel waarde aan het creëren van een functioneel en duurzaam ontwerp, waarbij de esthetiek niet uit het oog wordt verloren. Onze architecten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de nieuwbouwsector en weten deze toe te passen in het ontwerp.

Duurzaamheid en functionaliteit van nieuwbouwprojecten

Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt bij BB Architecten. Wij streven ernaar om duurzame oplossingen te bieden die bijdragen aan een betere leefomgeving. We kijken niet alleen naar de energieprestaties van het gebouw, maar ook naar het materiaalgebruik en de circulaire mogelijkheden. Op die manier dragen wij bij aan een duurzame toekomst.

Bij BB Architecten staat functionaliteit centraal. We vinden het belangrijk dat het ontwerp aansluit bij de behoeften van de gebruikers en dat het gebouw optimaal functioneert. Onze architecten denken mee over de optimale indeling van het gebouw, de routing en de technische installaties.

Samenwerking met opdrachtgevers

Bij BB Architecten hechten we veel waarde aan een goede samenwerking met onze opdrachtgevers. We staan open voor ideeën en denken graag mee over de mogelijkheden. Door samen te werken, komen we tot het beste resultaat en kunnen we een nieuwbouwproject realiseren waar iedereen trots op kan zijn.

Ingenieur en architectuur onder één dak

Wij geloven dat techniek en architectuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom hebben wij BB Ingenieurs opgericht. BB Ingenieurs versterkt ons op het gebied van technische oplossingen. Zelfs het mooiste ontwerp is zonder techniek immers niets meer dan een idee. Bij BB Ingenieurs houden we van techniek en maken we ons sterk voor een feilloze vertaling van het ontwerp naar het gebouw.

Neem contact op met BB Architecten

BB Architecten heeft alle relevante disciplines in huis om een succesvol transformatieproject te realiseren. Van architectuur en techniek tot wet- en regelgeving, wij hebben de kennis en ervaring om jouw transformatieproject tot een succes te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of kom langs onder het genot van een koffie voor een kennismakingsgesprek.