Spring naar content

BB Architecten zoekt in elk ontwerp naar het optimum

Meerwaarde in complexe processen

Voor de realisatie van vastgoed in uiteenlopende segmenten hebben wij alle disciplines in huis. Juist in complexe processen bewijzen wij onze meerwaarde, zowel in architectuur, techniek als wet- en regelgeving. De projecten waarin een bijzonder ontwerp, innovatieve materialen en technieken en een gelukkige klant samenkomen. Dat zijn de projecten waarop wij trots zijn.

Leesbare architectuur

Ontwerpen van BB Architecten kenmerken zich door heldere, herkenbare vormen. Ze zijn goed leesbaar: Je kunt zien hoe het gebouw in elkaar steekt. Binnen dat kader experimenteren we met materialen, technieken en toepassingen. Zonder er nadrukkelijk om te vragen, lokken onze ontwerpen een mening uit.

De kansen van transformatie

BB Architecten maakt zich sterk voor de transformatie van bestaand vastgoed. Niet alleen om logische redenen als duurzaamheid en de conservatie van erfgoed, maar ook omdat het geweldige kansen biedt: Op een basis van bestaande kwaliteiten plaats je moderne toevoegingen, die elkaar verrijken. Wij zien dat als de grootste uitdaging van hedendaagse architectuur.

Monumentale architectuur

BB Architecten werkt graag aan de transformatie van monumentale gebouwen. Het is een specialisatie die specifieke kennis en kunde vereist van historische architectuur, van regelgeving in bouwbesluit en brandveiligheid. Wat wij essentieel vinden, is dat de oorspronkelijke intentie van het ontwerp overeind blijft, en daarmee de historische waarde. Dát is duurzame transformatie.

Hecht team met verschillende achtergronden

Ons hechte team van professionals met verschillende achtergronden is in 20 jaar tijd gestaag gegroeid. Iedereen heeft de vrijheid om naar eigen inzicht te werken en voelt de verantwoordelijkheid om samen tot optimale oplossingen te komen. Persoonlijke ontwikkeling en specialisatie wordt gestimuleerd, om het werk leuk en uitdagend te houden én het bureau steeds verder te brengen.

Steven Biesiot
Adriaan Corten
Jeroen Bastiaansen
Eric van Herk
Maurice Krols
Sipke Siersma
Melissa Vermeule
Gijs Koole
Renée Jansen
Denny van de Klundert
Amer Karim
Doris Biesiot
Dexter de Kort
Britt Segeren
Stijn Pierik

Werken bij BB Architecten

Ons hechte team van professionals met verschillende achtergronden is in 20 jaar tijd gestaag gegroeid. Iedereen heeft de vrijheid om naar eigen inzicht te werken en voelt de verantwoordelijkheid om samen tot optimale oplossingen te komen. Persoonlijke ontwikkeling en specialisatie wordt gestimuleerd, om het werk leuk en uitdagend te houden én het bureau steeds verder te brengen. Wil jij aan de slag als architect in Breda?