Spring naar content

Renovatie architect

Bij BB Architecten begrijpen we dat renovatie meer is dan alleen het vernieuwen van een ruimte. Het is een kans om je huis te transformeren en aan te passen aan je huidige behoeften en levensstijl. Met meer dan 20 jaar ervaring in architectuur en renovatie, zijn we er om je te helpen jouw droomhuis te realiseren.

Renovatie van woningen

Als je huidige woning niet meer voldoet aan je wensen of je meer ruimte wilt, dan kan een renovatie of verbouwing uitkomst bieden. Bij het renoveren van een woning zorgen we er bijvoorbeeld voor dat het ontwerp aansluit bij de uitstraling en stijl van de woning. Daarnaast houden we rekening met de wensen van de bewoners en passen we moderne technieken en materialen toe om de woning duurzamer en energiezuiniger te maken. We hebben uitgebreide kennis van vergunningen en de mogelijkheden binnen het Bouwbesluit, en we houden altijd rekening met de oorspronkelijke aspecten van het gebouw.

Onze aanpak

Bij BB Architecten streven we ernaar om een balans te vinden tussen het behoud van de oorspronkelijke details van uw huis en het introduceren van moderne elementen. Of we nu een uitbouw ontwerpen die harmonieert met de omgeving, of een klassieke villa moderniseren met een ruimere eetkeuken, we zorgen ervoor dat het eindresultaat de verwachtingen overtreft.

Ingenieur en architect onder één dak

Een grondige renovatie of verbouwing van een woning kan een complex proces zijn. We begrijpen dat het bouwen van een huis een grote onderneming is, en we zijn er om het proces zo soepel en aangenaam mogelijk te maken. BB Ingenieurs versterkt ons op het gebied van technische oplossingen. Zelfs het mooiste ontwerp is zonder techniek immers niets meer dan een idee.

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd in een renovatie of verbouwing van uw woning? Of ben je op zoek naar een architect in Breda? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bij BB Architecten kijken we ernaar uit om samen jouw droomhuis te realiseren.