Spring naar content

Bestaande bouw

BB Architecten is gespecialiseerd in grootschalige renovaties en verbouwingen van woningen en gebouwen. Wij denken graag met je mee over jouw woonwensen en kunnen deze vertalen naar een goed doordacht plan.

BB Architecten is gespecialiseerd in grootschalige renovaties en verbouwingen van woningen en gebouwen. Wij denken graag met je mee over jouw woonwensen en kunnen deze vertalen naar een goed doordacht plan. Er zijn verschillende situaties waarbij een renovatie of verbouwing uitkomst kan bieden.

Renovatie van woningen

Als je huidige woning niet meer voldoet aan je wensen of je meer ruimte wilt, dan kan een renovatie of verbouwing uitkomst bieden. Bij het renoveren van een woning zorgen we er bijvoorbeeld voor dat het ontwerp aansluit bij de uitstraling en stijl van de woning. Daarnaast houden we rekening met de wensen van de bewoners en passen we moderne technieken en materialen toe om de woning duurzamer en energiezuiniger te maken.

Renovatie van monumentale gebouwen

Bij een monumentaal pand is het van groot belang om rekening te houden met de historische waarde van het gebouw. We zorgen er daarom voor dat het ontwerp voldoet aan de eisen van de monumentenzorg en dat het pand zo veel mogelijk in de oorspronkelijke staat blijft. Tegelijkertijd proberen we de leefbaarheid te verbeteren en het comfort te verhogen door moderne voorzieningen toe te voegen.
Renovatie van kantoren
Ook bij het renoveren van kantoorpanden kunnen wij als architecten een belangrijke rol spelen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een efficiëntere indeling creëren, rekening houden met de wensen van de werknemers en zorgen voor een gezonde en duurzame werkomgeving. Wij staan klaar om jouw renovatie of verbouwing tot een succes te maken.

Projectmatig renoveren

Als architect voor renovatie vinden wij een goede voorbereiding en planning essentieel. Een goede communicatie is daarbij van groot belang, zodat je als klant altijd op de hoogte bent van de voortgang. Wij werken oplossingsgericht en zijn blijvend in contact om snel eventuele zaken te signaleren en op te lossen. Bij BB Architecten ben je verzekerd van een zorgvuldige aanpak en een succesvol eindresultaat.

Ingenieur en architectuur onder één dak

Bij BB Architecten geloven we dat techniek en architectuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom hebben wij BB Ingenieurs opgericht. BB Ingenieurs versterkt ons op het gebied van technische oplossingen. Zelfs het mooiste ontwerp is zonder techniek immers niets meer dan een idee. Bij BB Ingenieurs houden we van techniek en maken we ons sterk voor een feilloze vertaling van het ontwerp naar het gebouw.

Neem contact op met BB Architecten

BB Architecten heeft alle relevante disciplines in huis om een succesvol transformatieproject te realiseren. Van architectuur en techniek tot wet- en regelgeving, wij hebben de kennis en ervaring om jouw transformatieproject tot een succes te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of kom langs onder het genot van een koffie voor een kennismakingsgesprek.