Spring naar content

Architect Oosterhout

Ben jij op zoek naar een ervaren architect in Oosterhout? Dan ben je bij BB Architecten aan het juiste adres. Ons architectenbureau staat al meer dan 20 jaar garant voor tijdloze gebouwen om in te werken, wonen en verblijven. Of het nu gaat om nieuwbouw of het voortborduren op bestaande bouw, wij zoeken altijd naar het optimum: de magische plek waar verwachtingen worden overtroffen. Dit bereiken wij door een degelijke analyse, een helder concept en een vlekkeloze uitvoering.

Het architectenbureau in Oosterhout

Wij zijn trots op onze projecten waarin een bijzonder ontwerp, innovatieve materialen en technieken en een tevreden klant samenkomen. Onze ontwerpen kenmerken zich door heldere, herkenbare vormen die goed leesbaar zijn. Binnen dat kader experimenteren wij met materialen, technieken en toepassingen. Onze ontwerpen lokken zonder er nadrukkelijk om te vragen een mening uit. Wij geloven dat een architect niet alleen wensen vertaalt, maar samen met de klant creëert en het bouwproces bewaakt. Daarom hebben wij alle relevante disciplines verenigd in één bureau in Breda.

Onze diensten

Bij BB Architecten hebben wij alle disciplines in huis voor de realisatie van vastgoed in uiteenlopende segmenten. Wij bewijzen juist in complexe processen onze meerwaarde, zowel op het gebied van architectuur, techniek als wet- en regelgeving. Wil jij een nieuwbouwproject starten of ben je juist op zoek naar een architect voor de transformatie, utiliteitsbouw, renovatie of verbouwing van een bestaand pand? Wij staan voor je klaar en maken graag kennis met jouw project. Denk aan Nieuwbouw, Transformatie, WoonhuizenRenovatie en verbouwing. Wat ook je wens is, wij komen graag in contact.

Ingenieur en architectuur onder één dak

Bij BB Architecten geloven we dat techniek en architectuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom hebben wij BB Ingenieurs opgericht. BB Ingenieurs versterkt ons op het gebied van technische oplossingen. Zelfs het mooiste ontwerp is zonder techniek immers niets meer dan een idee. Bij BB Ingenieurs houden we van techniek en maken we ons sterk voor een feilloze vertaling van het ontwerp naar het gebouw.

Neem contact op met BB Architecten

Wil jij jouw droomgebouw laten ontwerpen en realiseren door een ervaren en betrouwbaar architectenbureau in Oosterhout? Neem dan contact op met BB Architecten. Wij maken graag kennis met jou en jouw project. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, transformatie, utiliteitsbouw, renovatie of verbouwing, wij gaan graag de uitdaging aan om samen met jou het optimum te bereiken. Plan vrijblijvend een afspraak in en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.