Spring naar content

Architect Middelburg

Ben je van plan om een bouwproject te realiseren in de omgeving van Middelburg? Laat BB Architecten je bijstaan in het proces. Wij helpen je graag om van je ideeën werkelijkheid te maken. Of dat nu gaat om een grote verbouwing aan een woonhuis of het renoveren en herbestemmen van een oud kantoorgebouw. Ons team gaat samen met jou op zoek naar de perfecte oplossing.

Ben je benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan zeker even contact op via de website. We leren jou en je project graag beter kennen.

Het architectenbureau in Middelburg

Als architectenbureau hebben wij aan meerdere mooie projecten in de omgeving van Middelburg mogen werken. Daar zijn we heel trots op. Ons team beschikt over jarenlange ervaring en iedereen is gefocust op een eigen gekozen specialisme. Dat pakken we zelfs zo grondig aan, dat vanuit ons technische specialisme, zusterbedrijf BB Ingenieurs, is ontstaan. Als onze technisch bouwpartner ondersteunen zij opdrachtgevers met technische oplossingen.

Ontwerpen van BB Architecten zijn herkenbaar en kenmerken zich door leesbare, heldere vormen. Het is duidelijk hoe het gebouw in elkaar steekt. Met die gedachten en binnen de aangegeven kaders experimenteren we graag met moderne materialen en toepassingen. We creëren op deze manier een eigen handtekening met onze architectuur.

Onze diensten

We ontwerpen en creëren altijd samen met de klant: we vertalen wensen en bewaken het bouwproces. We vinden het belangrijk dat we alle relevante disciplines binnen de architectuur in huis hebben. Dit reikt van herbestemmen van oude kantoorpanden tot een nieuw, modern ontwerp voor een woonhuis. Ook beschikken wij over alle benodigde kennis rondom wet- en regelgeving of energienormen. Het is vrij uniek om over deze verschillende expertises te beschikken binnen een middelgroot bureau. Vanuit onze visie komen we zo samen tot het beste resultaat en ontstaan projecten waar we trots op zijn.

Plan een kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd naar ons werk, lees dan onze online boeken via de website. Hierin nemen we je mee in een aantal van onze projecten.

Wil je, samen met ons, beginnen aan jouw project? Kom dan in contact en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Bereik ons per mail via: info@bb-architecten.nl of bel ons via: 076-5934451. We maken graag kennis.