Spring naar content

Architect Goes

Ben jij voor jouw bouwproject op zoek naar een architect in de omgeving van Goes? Dan ben je op de juiste plek. BB Architecten helpt je jouw droom gebouw realiseren. Of het nu gaat om een nieuwbouw woonhuis, een grote verbouwing/renovatie of de eerste tekening van jouw nieuwe kantoorpand. Samen gaan wij op zoek naar het optimum in het ontwerp. Ons ervaren team heeft alle disciplines in huis om jouw project tot een succes te brengen.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen als architectenbureau? Neem dan gerust contact met ons op via de website. We maken graag kennis.

Het architectenbureau in omgeving Goes

We hebben ervaring met meerdere projecten in de omgeving van Goes. Dankzij onze opgebouwde ervaring en uiteenlopende expertises, gaan we geen uitdaging uit de weg. Of jouw project particulier of zakelijk is, we gaan graag in gesprek.

Als architectenbureau laten wij onze meerwaarde niet alleen terugkomen in de architectuur, maar kunnen wij je ook bijstaan op het gebied van wet- en regelgeving. Wij werken daarnaast samen met BB Ingenieurs, ons zusterbedrijf. Zij focussen volledig op het creëren van technische oplossingen. Zo maken we het mogelijk dat jouw fantasie de vrije loop heeft en dat jouw ideeën ook echt gerealiseerd kunnen worden.

Binnen de aangegeven kaders creëren we een bijzonder ontwerp. Dat doen we door het werken met innovatieve materialen en technieken en heldere, herkenbare vormen. Onze ontwerpen lokken een mening uit. Wanneer een bijzonder ontwerp, innovatieve toepassingen en een gelukkige klant samenkomen, is dat een project waar wij trots op zijn.

Onze expertises

BB Architecten vindt dat architectuur en techniek onlosmakelijk verbonden zijn in elk ontwerp. Daarom zoeken we in elk project dat wij uitvoeren een balans. Ons team bestaat uit ervaren architecten die ieder een eigen specialisatie hebben. Samen werken we aan het creëren van de optimale oplossingen voor onze cliënten, zowel op zakelijk als particulier gebied. Onze specialismen reiken van de verbouwingen van woonhuizen tot aan het herbestemmen van oude fabrieken. Ook kunnen we je bijvoorbeeld advies geven over wet- en regelgeving en energienormen. Hoe het project er dan ook uit mag zien, we staan je graag bij.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Is je interesse in één van onze diensten gewekt en wil je graag meer zien van ons werk? Bekijk dan onze online boeken op de website eens. Daar vind je uitgebreide toelichting van onze projecten en extra foto’s.

Ben je er klaar voor om jouw bouwproject te starten en wil je in contact komen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We zijn benieuwd naar jou en jouw project en staan je graag te woord.