Spring naar content

Architect Dordrecht

Ben je op zoek naar een ervaren architectenbureau in Dordrecht? Dan ben je bij BB Architecten op de juiste plek. Wij werken al meer dan twintig jaar aan de mooiste, meest tijdloze ontwerpen. Of het nu gaat om wonen, werken, nieuwbouw of herontwikkeling. Wij zoeken samen met jou naar het optimum in elk ontwerp. Dat bereiken wij door grondig te analyseren, een duidelijk concept en een strakke uitvoering.

Wil je graag meer te weten komen over onze diensten als architectenbureau? Kom met ons in contact. Wij staan je graag te woord.

Het architectenbureau van Dordrecht

Wij hebben al verschillende projecten afgerond in de omgeving van Dordrecht. Met twintig jaar ervaring gaan we graag een uitdaging aan. Schroom daarom niet om in contact te komen via de website.

In de projecten waarvoor wij actief zijn, bewijzen wij onze meerwaarde niet alleen in architectuur, maar bijvoorbeeld ook wet- en regelgeving. Ook werken we graag samen met BB Ingenieurs. Dit zusterbedrijf is volledig op technische oplossingen gericht. Samen zorgen we ervoor dat jouw ideeën werkelijkheid worden.

Binnen de gegeven kaders werken wij naar een bijzonder ontwerp, waarbij wij graag gebruik maken van innovatieve materialen en technieken. Wil je graag je woning laten moderniseren of ben je op zoek naar een concept voor een nieuw kantoorpand? Wij denken graag met je mee en hebben alle creativiteit en kennis in huis om van jouw project een succes te maken.

Onze diensten

BB Architecten heeft de visie dat techniek en architectuur aan elkaar zijn verbonden. We zoeken daarom in elk project naar de gulden middenweg. Binnen ons team van ervaren professionals beschikt iedereen over een eigen achtergrond en specialisatie. Samen werken we naar optimale oplossingen voor onze klanten. Wij helpen zowel particulieren als zakelijke klanten. Van nieuwbouw en transformaties tot bestaande bouw en monumenten. We staan voor je klaar.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd geraakt in één van onze diensten en zou je graag meer willen zien van ons werk? Bekijk dan eens onze boeken waar we onze afgeronde projecten uitgebreider toelichten.

Wil je jouw ontwerpideeën laten realiseren en zoek je hiervoor hulp? Neem dan contact met ons op. We leren jou en jouw project graag beter kennen. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.