Alle disciplines in huis

Van ontwerp tot wetgeving en van energieberekening tot bouwbegeleiding houden we alles in de hand.

Ontwerpen van BB Architecten kenmerken zich door heldere, herkenbare vormen. Je kunt goed zien hoe onze gebouwen in elkaar steken. Maar binnen dat kader experimenteren we met materialen, technieken en toepassingen, zodat onze architectuur een heel eigen signatuur heeft.

Om dat waar te maken, hanteren we een transparante werkwijze. Een goede kennismaking is essentieel. We willen onze opdrachtgever doorgronden. Voordat we een offerte uitbrengen, weten we al wat we aan elkaar hebben. Vervolgens ontwerpen we in BIM, zodat alle betrokkenen het proces real time kunnen volgen.

Voor een middelgroot bureau is het uitzonderlijk om alle relevante disciplines in huis te hebben. Zo kunnen wij vragen omtrent wet- en regelgeving zèlf beantwoorden, snel en onafhankelijk. Ook energienormen nemen we bij voorbaat mee in onze eigen epc-berekingen. Zeker in transformatieprojecten, waar oude structuren moeten voldoen aan nieuwe normen, is dat méér dan prettig.

De bouw volgen we uiteraard op de voet. Daar moet ons werk zich bewijzen, dus onderhouden we intensief contact met de bouwer. Samen zorgen we ervoor dat de belofte op papier werkelijkheid wordt. Zodat de uiteindelijke oplevering altijd een feestje is.

Werkwijze.

kennismaking

creatief proces

uitwerking

oplevering

Benieuwd wat BB kan betekenen voor uw bouwproject?

Laten we kennismaken!

neem contact op