BIM modelleur bij BB Architecten Terheijden

Wil je graag samen met je collega’s werken aan projecten waar ontwerp, techniek en een dik tevreden klant centraal staan? Wil je graag beter worden in het modelleren van bijzondere ontwerpen? Wil je graag nieuwe dingen leren en kunnen groeien in jouw vak als modelleur? Hecht je waarde aan een stukje zekerheid. Wij van BB Architecten heten je graag van harte welkom!

Wat ga je doen

Als BIM modelleur ben je nauw betrokken bij het uitwerken van het schetsontwerp naar werktekeningen. Gevels, doorsneden, details, situaties, kozijntekeningen bij elk project is je streven om kwalitatief goed werk af te leveren.

Wat kun je nog meer doen

Maken van o.a. bouwbesluit- en EPC berekeningen, overleggen met opdrachtgever, constructeur, installateur, aannemer en gemeente, opstellen van planningen, maken van werkomschrijvingen, bijwonen van vergaderingen en bezoeken van projecten. Bij ons kan en mag je zoveel meer doen dan bij de meeste architectenbureaus. Dit maakt de functie van modelleur tot een hele interessante

uitdaging.

Wie ben jij

Je bent een doener, werkt gedetailleerd en neemt snel informatie op en past die toe in de praktijk. Je werkt graag samen en draagt bij aan een goede werksfeer. Je bent in staat om je eigen werk te plannen. Je begrijpt anderen en kunt jezelf verstaanbaar maken. Je hebt je MBO of HBO bouwkunde diploma behaald en wilt jezelf graag verder ontwikkelen als modelleur. We zijn nieuwsgierig naar jouw persoonlijke motivatie waarom je graag als modelleur binnen ons bureau wilt werken. Dus sta je aan het begin van je carrière of ben je toe aan een nieuwe uitdaging we gaan graag het gesprek met je aan.

Wat hebben we te bieden
Je komt terecht in een jong enthousiast team waar volop ruimte voor ontwikkeling is. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen kun je relevante cursussen volgen die je naar een hoger niveau tillen. We hanteren een marktconform salaris op basis van ervaring met het architecten cao. Daarnaast bieden we:

  • 30 vrije dagen;
  • goed pensioen;
  • reiskostenvergoeding;
  • tijd voor tijd bij overwerk;
  • flexibele werktijden.

 

Over ons
We zijn nu nog met acht collega’s maar we zijn ambitieus en willen groeien naar een team van 15 mensen. Bij groei hoort ook een groter kantoor dus dat we in 2019 naar een inspirerende werkomgeving in Breda verhuizen staat vast. Trots zijn we als een bijzonder ontwerp, vooruitstrevende techniek en een dik tevreden klant samenkomen in een gebouw. Trots zijn wij ook op de open en ongedwongen sfeer. Er is hier geen hiërarchie en kunnen alles tegen elkaar zeggen. We kijken graag met elkaar mee en bieden elkaar hulp indien gewenst. Naast het werk drinken we graag koffie, lunchen we samen, kletsen we over voetbal, muziek, reizen en bouwen, organiseren we architectuur tripjes en hebben we onze eigen barbecue competitie.

Heb je interesse? Laat het ons weten!

Neem contact met ons op via de mail en stuur je motivatiebrief met je CV naar info@bb-architecten.nl