Spring naar content

Villa V Breda

Bij BB architecten streven we naar ontwerpen met heldere, herkenbare vormen die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. Een recent project dat deze visie perfect belichaamt, is de verbouw van deze vrijstaande villa.

Het hoofdvolume van de villa is wit gestukt, wat een tijdloze en elegante uitstraling geeft. Dit wordt prachtig gecontrasteerd door antracieten kozijnen en gevelplaten, die een moderne en strakke look toevoegen. Deze combinatie van kleuren en materialen zorgt voor een unieke balans tussen klassieke verfijning en hedendaagse stijl.

Accenten in metselwerk geven de villa een verfijnde detaillering. Het metselwerk zorgt voor een horizontale begeleiding langs de achtergevels. Het overstek bieden daardoor niet alleen praktische voordelen zoals beschutting tegen de elementen, maar dragen ook bij aan de architectonische diepte en dynamiek van het gebouw.

Ons doel is altijd om woonruimtes te creëren die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook comfortabel en functioneel om in te leven. Deze verbouwde villa is een perfect voorbeeld van hoe wij dit bereiken door het gebruik van harmonieuze vormen, contrasten en doordachte details.

Op zoek naar een architect in Breda? Neem dan contact met ons op.