Spring naar content

Architect Tilburg

BB Architecten is een ervaren architectenbureau in de regio Tilburg dat gespecialiseerd is in nieuwbouwprojecten, renovaties en transformaties van woningen. Ben je bezig met een nieuwbouwproject, renovatie of transformatie van je huis en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Waarom zou je dan niet een ontwerp aanvragen bij ons architectenbureau in de buurt van Tilburg? Al meer dan 20 jaar staan wij garant voor tijdloze gebouwen waarin je kunt werken, wonen en verblijven. Of het nu gaat om nieuwbouw of het voortborduren op bestaande bouw, wij streven altijd naar het optimum: de magische plek waar je verwachtingen worden overtroffen. Dit realiseren we door middel van een grondige analyse, een helder concept en een vlekkeloze uitvoering.

Wil je meer weten over onze diensten als architect voor jouw project in Tilburg en omgeving? Aarzel niet om contact op te nemen met onze specialisten. We helpen je graag verder.

Het architectenbureau nabij Tilburg

Als toonaangevend architectenbureau hebben wij met trots meerdere projecten in Tilburg opgeleverd. We zijn er trots op dat we unieke ontwerpen hebben gerealiseerd waarin bijzondere ontwerpen, innovatieve materialen en technieken samenkomen, en waarbij we altijd streven naar de tevredenheid van onze klanten. Onze ontwerpen zijn gekenmerkt door heldere, herkenbare vormen die gemakkelijk te begrijpen zijn. Binnen die context experimenteren we met materialen, technieken en toepassingen. Onze ontwerpen roepen op natuurlijke wijze reacties en meningen op, zonder er expliciet om te vragen.

Wij geloven dat een architect niet alleen de wensen van de klant vertaalt, maar ook samen met de klant creëert en het bouwproces nauwlettend bewaakt. Daarom hebben wij alle relevante disciplines verenigd in ons bureau in Breda. Hoewel onze vestiging zich in Breda bevindt, leveren wij ook diensten in de omgeving van Tilburg. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om hoogwaardige architectonische oplossingen te bieden, waarbij we streven naar uitmuntendheid in elk aspect van het project.

Onze diensten

Bij BB Architecten hebben wij alle disciplines in huis voor de realisatie van vastgoed in uiteenlopende segmenten. Wij bewijzen juist in complexe processen onze meerwaarde, zowel op het gebied van architectuur, techniek als wet- en regelgeving. Wil jij een nieuwbouwproject starten of ben je juist op zoek naar een architect voor de transformatie, utiliteitsbouw, renovatie of verbouwing van een bestaand pand? Wij staan voor je klaar en maken graag kennis met jouw project. Lees meer over:

Ingenieur en architectuur onder één dak

Bij BB Architecten hechten we veel waarde aan de onlosmakelijke verbinding tussen techniek en architectuur. Om deze reden hebben we BB Ingenieurs opgericht. BB Ingenieurs versterkt ons op het gebied van technische oplossingen, omdat we geloven dat zelfs het meest prachtige ontwerp zonder de juiste techniek niet meer is dan een idee.

Bij BB Ingenieurs hebben we een passie voor techniek en zetten we ons in voor een vlekkeloze vertaling van het ontwerp naar het uiteindelijke gebouw. We zorgen ervoor dat alle technische aspecten nauwkeurig worden geïntegreerd, van constructieberekeningen tot duurzame energieoplossingen en van installatietechniek tot bouwmanagement.

Neem contact op met BB Architecten

Wil jij jouw droomgebouw laten ontwerpen en realiseren door een ervaren en betrouwbaar architectenbureau in Tilburg? Neem dan contact op met BB Architecten. Wij maken graag kennis met jou en jouw project. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, transformatie, utiliteitsbouw, renovatie of verbouwing, wij gaan graag de uitdaging aan om samen met jou het optimum te bereiken. 

Plan vrijblijvend een afspraak in en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.